Portfolio van Cloud and Clear IT Consultancy

In het nog maar korte bestaan - sinds 2020 - heeft Cloud and Clear IT Consultancy al een mooi portfolio opgebouwd. Zo werkte Cloud and Clear IT Consultancy voor diverse IT-organisaties, een zorginstelling, een kennisorganisatie, (semi)overheid, een retail- en een franchiseorganisatie. Klinkende namen als Byondis, TNO, Kentalis, Tergooi Ziekenhuis, Provincie Noord-Brabant en Hans Anders.

Deze opdrachten werden uitgevoerd in teamverband of geheel zelfstandig met de focus op en specialisatie in (cloud) integratie, (cloud) infrastructuur, cloud computing en strategie. Uiteraard implementeren wij het uitgebrachte advies met als doelstelling voor de opdrachtgever sneller, effici├źnter, veiliger en goedkoper werken in de cloud. Een flexibelere organisatie doordat (remote) werkplekken snel en makkelijk uit te breiden zijn of een duidelijk en helder overzicht van alle toepassingen in de cloud. 

Wij zijn trots op de samenwerkingen en het behaalde resultaat van de onderstaande opdrachten. Benieuwd naar wat klanten over onze dienstverlening zeggen? Lees dan onder andere de referenties van TNO, Byondis en Koninklijke Kentalis hier.


Onderstaand lees je meer over de uitgevoerde opdrachten; de specifieke vraag van de klant, de werkzaamheden die zijn uitgevoerd en het behaalde resultaat. Ook lees je meer over de toegepaste technieken, methodieken en producten.  

Opdrachten waar we trots op zijn

Onze cases

TNO

Technical Enterprise Architect

Vanuit Cloud and Clear IT Consultancy hebben we een belangrijke rol gespeeld in het ontwerp en de transitie van een geheel nieuwe  afzonderlijke IT-infrastructuur voor Defensie opdrachten.


In het opstellen van Architectuur ontwerp voor Enterprise Mobility / Mobile Device Management


In het onder Architectuur ontwikkelen van een nieuwe werkplek visie en architectuur

BYONDIS

Cloud Infrastructuur Enterprise Architect

Werkzaamheden waren het leveren van architecturele infra- en cloud ondersteuning binnen het Synthon/Byondis Carve Out programma. Adviserend en richtinggevend aan IT Director Nederland.

In de rol van Cloud Enterprise Architect verantwoordelijk voor het opstellen - onder Architectuur - van een technisch migratieplan, solution architectuur en high level design t.b.v. de technische ontvlechting Carve-Out van Synthon Biopharmaceuticals uit Synthon Generics, naar een nieuw infrastructuur en cloud platform.

KENTALIS

Cloud Infrastructuur Architect

Werkzaamheden waren het leveren van architecturele infra- en cloud ondersteuning binnen het core Architectuur team van Kentalis. Adviserend en richtinggevend aan de CIO.

In de rol van Cloud & Infrastructuur Architect verantwoordelijk voor het opstellen - onder Architectuur - van een project start architecturen (PSA's), solution architecturen en high level designs t.b.v. diverse projecten voor werkplek, IAM, Datacenter en Cloud. Opstellen van Infra en Cloud referentie architecturen en principes.