Cloud Coach

Werkt u in de cloud of overweegt u als organisatie om in de cloud te gaan werken? Weet u welk Cloud model het beste bij uw organisatie past? Is uw bestaande Cloud provider inderdaad een goede match? Weet u zeker dat uw data veilig is en kunt u bij vertrek hier snel over beschikken? Waar staat uw data? Hoe kan Cloud uw organisatie innoveren? Cloud and Clear IT Consultancy is nieuwsgierig naar uw uitdagingen! En als Cloud Coach maken wij graag de reis met u naar de Cloud! 


Uitbreiding werkplekken en bijdragen aan flexibiliteit van uw organisatie

Een Cloud strategie wordt steeds belangrijker, zeker vanuit security en integratie perspectief. Samen met u, uw team of geheel zelfstandig inventariseren we het applicatielandschap van uw organisatie; hoeveel ‘Cloud’ er al is en welke applicaties zouden we kunnen Cloudificeren1 om zo te profiteren van de vele voordelen die Cloud biedt; veilig en snel werken, ook vanuit huis. Makkelijk en snel uitbreiding van het aantal werkplekken en daarmee bijdragen aan de flexibiliteit van uw organisatie. 

CLOUD COACHING


Volgens diverse bronnen ontstond 'cloudcomputing' midden jaren 90 en kreeg een enorme spin off rond 2006 door grote bedrijven als Amazon en Google. Anno 2021 is werken in de cloud (bijna) gewoon goed. Maar het kan altijd efficiënter, sneller en veiliger.


Als gespecialiseerd Cloud Coach is het onze ervaring dat organisaties niet altijd precies weten ‘hoeveel’ Cloud ze momenteel al afnemen en wat nu onder Cloud valt. Diverse afdelingen maken gebruik van SaaS oplossingen zonder dat IT afdelingen hier weet van hebben. Vaak zijn afdelingen zelf niet eens van bewust van het feit dat het een Cloud dienst betreft. Een goede Cloud strategie wordt steeds dus belangrijker, zeker vanuit security en integratie perspectief.


De Cloud Coach van Cloud and Clear IT Consultancy ziet regelmatig dat bij het inventariseren van het applicatielandschap, het voor de opdrachtgever altijd een eye-opener is, als eenmaal duidelijk wordt hoeveel ‘Cloud’ er al is en welke applicaties je zou kunnen Cloudificeren en daarmee kan profiteren van de vele voordelen die Cloud kan bieden.


Ook het gericht Cloud kunnen inzetten voor specifieke use-cases of projecten waar het veel waarde kan geven is belangrijk. Een cloud-platform die de toegevoegde waarde levert die uw organisatie juist nodig heeft. 


U bent altijd van harte welkom om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking! Klik op onderstaande knop dat drinken we snel een (virtuele) kop koffie.