IT Architectuur as-a Service

Unieke service op het gebied van IT architectuur

Cloud and Clear IT Consultancy biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om gebruik te maken van de dienst IT Architect-as-a-Service. Deze unieke vorm van dienstverlening werkt middels een strippenkaart-model. Cloud and Clear biedt u hiermee flexibiliteit met de zekerheid van ondersteuning op het moment dat u het nodig heeft tegen vaste tarieven. Daarnaast kunt u met aantrekkelijke kortingen krijgen op dit strippenkaart-model afhankelijk van de opdracht, de duur en de complexiteit.


Goed beeld van de benodigde IT ondersteuning? 
De strippenkaart is voor klanten die een goed beeld hebben van de ondersteuning die zij gemiddeld over een jaar (denken) nodig te hebben. De strippenkaart is bedoelt voor remote en on-site ondersteuning. Dit betekent dat Cloud and Clear vanaf afstand of bij u op kantoor de benodigde ondersteuning verleent; zelfstandig of in teamverband. 

Architecture as a Service


De strippenkaart

De IT Architecture as-a Service strippenkaart bestaat ook echt!

U bent verzekerd van de diensten van Cloud and Clear IT Consultancy. U weet niet precies hoeveel uur in de week, in maand of in het kwartaal u ondersteuning nodig heeft. Maar soms zijn er trajecten of situaties dat u wel de beschikking nodig heeft van een specialist. De strippenkaart is hiervoor een ideale uitkomst. 


Elke inzet van de specialisten van Cloud and Clear beslaat een dagdeel; een ochtend of middag van 4 uur. Op basis van de duur en hoeveelheid ondersteuning die u, uw organisatie nodig heeft, is een strippenkaart mogelijk voor u, uw IT afdeling of dat ene cloud project. Inzichtelijk en overzichtelijk. 


Voor verdere informatie over tarieven en uiteraard voor alle inhoudelijke vragen, klikt u op de blauwe knop hieronder en maken we graag een afspraak!