WIE WE ZIJN


Cloud and Clear IT Consultancy biedt bedrijven advies op het gebied van cloud adoptie, infrastructuur en strategie. Daarnaast begeleidt Cloud and Clear de implementatie van een nieuwe of herziene cloud strategie. In samenwerking met uw IT afdeling of geheel zelfstandig. 


Gepokt en gemazeld in automatiseren in cloud integratie

Kloppend hart en het brein achter Cloud and Clear IT Consultancy is Peter van de Bree. Gepokt en gemazeld op het vakgebied automatisering met als specialisatie cloud integratie, cloud infrastructuur, cloud computing en strategie. Vanuit het kantoor van Cloud and Clear in Rotterdam, werkt Peter met en voor diverse IT-organisaties en in opdracht van zorginstellingen, retail-organisaties en (semi)overheid. 


Handen uit de mouwen voor klanten

‘Als geboren en getogen Rotterdammer steek ik graag de handen uit de mouwen voor mijn klanten. Hoe ingewikkelder de klus, hoe blijer ik word. Ik zet heel graag mijn tanden in complexe vraagstukken om dan een goed doordacht advies over uit te brengen. Uiteraard implementeer ik dat advies ook graag. Sneller, efficiënter, veiliger, goedkoper; dat zijn mijn uitgangspunten voor mijn opdrachtgevers. 


Cloud certificering

Na mijn studie startte ik in 1996 mijn carrière in de automatisering. Ik werkte voor klanten in diverse sectoren en haalde het een na het andere certificaat op het gebied van ‘cloud’. Want dat was volgens mij de toekomst; de cloud. Ik ben een echte vakidioot; volg altijd en eeuwig de laatste ontwikkelingen zowel on- als offline.

Artikelen en blogs over de cloud
Omdat ik zo enthousiast ben over mijn vak en de mogelijkheden die in de cloud werken biedt voor bedrijven, schrijf ik ook artikelen voor Dutch IT Channel, Computable, ICT Magazine en Executive People. En deel ik mijn ervaringen en kennis in mijn persoonlijke blog cloudastronaut.nl. Als voormalig partner van CINX en voormalig technisch adviseur en bestuurslid van onder andere VWware Cloud Provider Technology en NEN Cloud Computing & Distributed Platforms heb ik een mooi netwerk opgebouwd en ook veel geleerd over schakelen op diverse niveaus. Hoe kan ik u helpen?’